Vi søker etter Regnskapsfører

Ájvan Økonomi AS er et autorisert regnskapsførerselskap beliggende i Hamarøy kommune. Selskapet, som ble etablert i 1971 under navnet MB Regnskap, har i dag hovedkontor i Storjord Næringspark på Storjord. 

Ájvan Økonomi har en betydelig kundemasse i Nord-Salten, og er inne i en spennende utvikling hvor regnskap i stor grad er i ferd med å flyttes over på helelektroniske løsninger.

Vi ønsker å øke vår kapasitet og søker nå etter Regnskapfører til Storjord

I utgangspunktet søker vi etter autorisert regnskapsfører, men også regnskapsførere som kan tenke seg å oppnå autorisasjon er velkommen til å søke. Vi søker deg som liker å jobbe strukturert og målbevisst, og som tar utfordringer på strak arm.

Vi kan tilby en spennende jobb med gode utviklingsmuligheter i en bransje som er i stadig utvikling.  Vi jobber med tidsriktige systemer fra bl.a. PowerOffice og Maestro og har som målsetting å være den klart foretrukne regnskapsleverandøren i området.

Aktuelle søkere kan forvente konkurransedyktige lønnsbetingelser, god pensjonsordning og muligheter for fleksibel arbeidstid. For den rette søker er også medeierskap i selskapet en mulighet.

Er du klar for en utfordrende og givende jobb i Hamsuns Rike? Da venter vi i spenning på din søknad som må være oss i hende innen 10. mars 2024.

Søknad med eventuelle vedlegg sendes på epost til [email protected], eller med tradisjonell post til:

Ájvan Økonomi AS
Storjord Næringspark
8275 Storjord

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Bjørn Einar Valle
på tlf 90 73 72 73, epost [email protected]